0708-488 660 info@lenhovda.se

Din rörmokare inom VVS

Lenhovda Värme & Sanitet utför kompletta installationer av vatten, värme och värmepumpar. Vi gör allt från nya installationer till servicearbeten inom VVS. Söker du en rörmokare som utför ett arbete av stor noggrannhet? Då har du hittat helt rätt!

Rörmokartjänster

Vi utför inte bara nya installationer utan vi utför även service och reparationer när det behövs. Droppar din kran, fungerar inte elementen som de ska eller har du stopp i avloppet? Vi är din rörmokare som gör service och installationer på läckande rör, droppande kranar, låga vattentryck, trasiga rör, kalla element och byten av trasiga blandare.

Våra vatteninstallationer

Lenhovda värme & Sanitet är ett auktoriserat VVS-företag med rörmokare som utför all installation och service på ett professionellt och säkert sätt. Med säkra installationer och en noggrann service slipper du vattenläckor, mögel eller översvämningar som kan innebära stora kostnader. Genom att anlita en rörmokare som utför ett noggrant arbete kan du spara pengar i framtiden.

Säker Vatteninstallation

Lenhovda Värme & Sanitet är ett auktoriserat VVS-företag inom säker vatteninstallation. Säker Vatteninstallation är framtagen av branschens aktörer för att minska vattenskador, förgiftning och brännskador. Reglerna för Säker Vatteninstallation ställer krav både på produkterna samt rörmokaren. Målet med regelverket är att ge en ökad säkerhet och en stor trygghet för brukaren.

rörmokare Lenhovda & växjö

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2
364 42 Lenhovda

Telefon: 0474-201 74
0708-48 86 60
E-post: lvsab@telia.com

VVS i Växjö & lenhovda

Lenhovda Värme & Sanitet AB

Lenhovda Värme & Sanitet är din helhetleverantör från en idé till installation inom VVS. Vi är ditt VVS-företag som utför alla arbeten med en stor noggrannhet. Med den senaste tekniken från marknaden och med besiktigade samt godkända handverktyg utför vi installationer samt service inom VVS. Lenhovda Värme & Sanitet arbetar med flera företag inom byggbranschen vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till din fastighet eller ditt företag. Vi leverar tjänster runt Växjö & Lenhovda

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2,
364 42 Lenhovda
Telefon: 0474-201 74
E-post: lvsab@telia.com
VVS företag