0708-488 660 info@lenhovda.se

Om oss

Familjeföretaget Lenhovda Värme & Sanitet startades 1987 och har sedan dess levererat VVS-arbeten till företag och privatpersoner. Vi är ditt VVS-företag med en lång erfarenhet inom vatten och värmeinstallationer som utför alla arbeten med en hög säkerhet. Våra installatörer utför alla arbeten med marknadens senaste teknik och besiktigade samt godkända handverktyg.

Våra tjänster

Vi hjälper dig från allt från produktval till installation. Med en hög kompetens inom alla områden som berör vatten och värme hjälper vi kunder dagligen med allt från nya installationer till reperationer. Genom vår långa erfarenhet inom branschen kan vi utföra säkra arbeten av hög kvalité inom värmecentraler, radiatorsystem, badrum samt service av VVS.

Säker Vatteninstallation

Lenhovda Värme & Sanitet är ett auktoriserat VVS-företag inom Säker Vatteninstallation. Säker Vatteninstallation är framtagen av branschens aktörer för att minska vattenskador, förgiftning och brännskador.

Reglerna för Säker Vatteninstallation ställer krav både på produkterna samt installatörerna. Målet med regelverket är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2
364 42 Lenhovda

Telefon: 0474-201 74
0708-48 86 60
E-post: lvsab@telia.com

VVS i Växjö & lenhovda

Lenhovda Värme & Sanitet AB

Lenhovda Värme & Sanitet är din helhetleverantör från en idé till installation inom VVS. Vi är ditt VVS-företag som utför alla arbeten med en stor noggrannhet. Med den senaste tekniken från marknaden och med besiktigade samt godkända handverktyg utför vi installationer samt service inom VVS. Lenhovda Värme & Sanitet arbetar med flera företag inom byggbranschen vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till din fastighet eller ditt företag. Vi leverar tjänster runt Växjö & Lenhovda

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2,
364 42 Lenhovda
Telefon: 0474-201 74
E-post: lvsab@telia.com
VVS företag