0708-488 660 info@lenhovda.se

Installation av badrum

Funderar på att renovera ditt badrum eller behöver du byta ut ett trasigt rör? Har du en blandare som droppar i badrummet helt i onödan? Vi på Lenhovda Värme & Sanitet har en lång erfarenhet kring installationer samt service inom VVS.

Renovering av badrum

Vi hjälper dig att installera allt i ditt badrum som vatten, värmeväxlare, blandare, rör och golvvärme. Genom våra säkra installationer slipper du att problem uppstår som vattenläckor eller översvämningar som kan bli stora kostnader. Vi ger dig tips och råd på badrumslösningar som är skräddarsydda utifrån dina önskemål.

Rörmokartjänster

Vi utför inte bara nya installationer utan vi utför även service och reparationer när det behövs. Droppar din kran i ditt badrum, fungerar inte elementen som de ska eller har du stopp i ett avlopp? Vi är din rörmokare som gör service och installationer på läckande rör, droppande kranar, låga vattentryck, trasiga rör, kalla element eller byten av slitna blandare.

Arbeten av hög säkerhet

Våra VVS-installatörer och rörmokare garanterar dig att arbetet alltid blir noggrant utfört. Låt våra professionella installatörer utföra installationen av ditt badrum och bli garanterad att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från mindre till stora arbeten.

växjö lenhovda badrum

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2
364 42 Lenhovda

Telefon: 0474-201 74
0708-48 86 60
E-post: lvsab@telia.com

VVS i Växjö & lenhovda

Lenhovda Värme & Sanitet AB

Lenhovda Värme & Sanitet är din helhetleverantör från en idé till installation inom VVS. Vi är ditt VVS-företag som utför alla arbeten med en stor noggrannhet. Med den senaste tekniken från marknaden och med besiktigade samt godkända handverktyg utför vi installationer samt service inom VVS. Lenhovda Värme & Sanitet arbetar med flera företag inom byggbranschen vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till din fastighet eller ditt företag. Vi leverar tjänster runt Växjö & Lenhovda

Kontaktuppgifter

Lenhovda Värme & Sanitet
Fabriksgatan 2,
364 42 Lenhovda
Telefon: 0474-201 74
E-post: lvsab@telia.com
VVS företag